Lippukunnille

Klaani on Lounais-Suomen Partiopiirin tarpojille tarkoitettu leirimajakka. Tämä leiritarpon huikea päätöstapahtuma saattaa olla ainutkertainen mahdollisuus päästä kokemaan tarpojaleirin tunnelmaa. Tätä ei lippukuntanne halua missata! Tapahtumaan toivotetaan tervetulleiksi kaikki piirin tarpojat ja heidän johtajansa, vaikka lippukunta suorittaisikin eri tarppoa tämän kevään aikana.

Leiri järjestetään Sauvossa, Ahtelan leirialueella 1.-4.8.2015. Ilmoittautuminen Kuksaan päättyy 30.4. Yli 15 vuotiaille lähijohtajille tarjoamme kesätyötakuun, joka on voimassa toukokuun loppuun. Leirin hinta on kaikille 70 euroa.

Leiriin valmistautumisen tunnelmia ja vihjeitä tulevasta voit seurata Facebookissa Klaani2015, nettisivuilta ja Instagramista @klaani_2015.

Lähijohtajat

Jokaisesta lippukunnista on erittäin suositeltavaa olla tarpojille oma lähijohtaja. Lähijohtajat eivät kierrä ohjelmapisteitä tarpojien kanssa. Muun leiriajan lähijohtajat ovat vastuussa tarpojista. Kun tarpojat ovat ohjelmapisteillä, on johtajilla mahdollisuus nauttia kahvilamme tunnelmasta, herkuista ja mahdollisesti jopa johtajille suunnatusta oheisohjelmasta. Johtajat voivat myös tehdä päivän hyvän työn ja pestautua apulaisiksi johonkin leiripestiin.

Kun lippukunnasta lähtee 10 tai enemmän tarpojaa, on lähijohtajan oltava täysi-ikäinen. Alle kymmenelle tarpojalle riittää samoajaikäinen johtaja. Lähijohtajiksi nimettyjen johtajien on yövyttävä oman lippukuntansa kanssa. Leirillä pestissä oleva aikuinen voi pestinsä vaativan ajan ulkopuolella toimia lähijohtajana. Esimerkiksi siis lippukunnasta voi osallistua 11 tarpojaa, samoajaikäinen johtaja ja ohjelmapestissä oleva aikuinen johtaja.

Ohjelma

Leirillä lippukunnat kuuluvat neljään eri klaaniin: egyptiläiset, roomalaiset, aborginaalit ja inkat. Jokainen klaani rakentaa ensimmäisenä leiripäivänä oman alaleirinsä. Sunnuntaina ja maanantaina toimivat klaanien mukaan nimetyt ohjelmapisteet ja klaanit keräävät klaanipisteitä. Klaanipisteitä tarvitaan taistelussa Sammon herruudesta.

Yhteiskuljetus

Yhteiskuljetus ei sisälly leirimaksuun. Klaani on valmis järjestämään lisämaksua vastaan yhteiskuljetuksen suurimmilta paikkakunnilta, jos osallistujia on tarpeeksi. Isoa bussia varten vähimmäismäärä on 30 henkilöä. Mikäli lippukunnat järjestävät oman bussikuljetuksen, on siitä ilmoitettava toimistoon. Henkilöautoja ei saa parkkeerata leirin alueelle.

Kysyttävää?

Mikäli lippukunnissa herää mitä tahansa kysymyksiä olemme valmiita vastaamaan niihin parhaan taitomme mukaan. Kysymyksiä voi tulla esittämään suoraan staabille Saloon lippukuntafoorumin yhteyteen 29.3. tai lähettää niitä sähköpostilla klaani2015@gmail.com.

 

Kesän kuumin tarpojaleiri

%d bloggaajaa tykkää tästä: