tää kisa voitettiin, E-GYP-TI!!

Toinen ja viimeinen kokonainen leiripäivä alkoi tutuksi tulleella, herkullisella kaurapuurolla auringon paistaessa. Päivän aikana klaanit kävivät kahdella suorittamattomalla ohjelmapisteellä kartuttamassa kultahippupottiaan. Päivällisen koittaessa pisteämpäreihin olikin kertynyt jo kymmenittäin hippuja.

Klaani2015_KrisLoimaala_0767

Klaani2015_KrisLoimaala_0758

Päivällisen jälkeen oli vuorossa leirin ja klaanien taiston huipennus, päättäjäiset. Ahtelassa raikuivat huudot, kun neljä klaania availivat äänihuuliaan ja tsemppasivat toisiaan viimeisiä kilpailuja varten. Pian koitti kaikkien odottama hetki, loputkin pisteet oli jaettu ja klaanien johtajat suorittivat kultahippujen laskun. Tiukan taiston Sammon herruudesta voitti Egypti, mutta Sampo katosi räjähtäen savun ja confetti-sateen saattelemana. Kleopatralle jäi käteen vain Sammon kampi merkiksi voitosta. Toivottavasti Sampo joskus vielä palaa…

Klaani2015_KrissePeippo_5670

Klaani2015_KrisLoimaala_1005

Klaani2015_KrisLoimaala_1083

Iltaohjelmassa koettiin myös karvainen yllätys, kun Nurmelan alpakat Kasperi ja Barbie saapuivat ilahduttamaan leiriläisiä. Silittelyjen ja rapsutusten jälkeen päättäjäiset olivat ohi.

Klaani2015_KrisLoimaala_1113

Taistelun ja leirin päättymistä juhlittiin discossa. Tuneconferencen keikan jälkeen leiriläiset tanssivat, hyppivät, lauloivat, pelailivat sekä nauttivat Saluunan antimista yömyöhään saakka. Viimeisen hitaan jälkeen onnelliset, mutta väsyneet leiriläiset lähtivät viimeisen kerran nukkumaan omiin alaleireihinsä.

Klaani2015_KrissePeippo_5744

Klaani2015_KrisLoimaala_1127

Mainokset